Over mij

Deze website is nog volop in aanbouw, maar hier alvast wat meer informatie over mij.

Wat ik doe

Ik deel op diverse manieren mijn passie voor de transformatieve werking van meditatie en mindfulness. Zo schrijf ik hierover op deze website, geef mindfulness trainingen en organiseer stadsmeditaties in Schiedam. Ik ben ook te vinden op de Insight Timer app.

Ook voer ik regelmatig gesprekken met mensen die mij inspireren voor mijn podcast: Zaak van het Hart.

Sinds de oprichting van Eonics werk ik met passie aan een mooie plek creëren voor de mensen die van techniek houden. Ik doe wat nodig is, maar het grootste deel van de tijd ben ik bezig met marketing en communicatie.

Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Hospice de Vier Vogels, het oudste hospice van Rotterdam.

Naast dit alles ben ik graag in beweging. Je kunt me tegenkomen bij ecstatic dance, wandelend of fietsend in de natuur, of langszoevend op mijn inline skates op het asfalt. Ook maak ik graag foto’s en wie weet waar te zoeken kan electronische muziek vinden die door mij is gemaakt.

Wie mij helpt

Er zijn verschillende mensen die een belangrijke rol spelen in mijn ontwikkeling. Ze voorzien mij van inspiratie, eerlijke feedback en helpen mij te blijven groeien:

Tot slot betekent Rob Burbea veel voor mij, maar hij is helaas vrij jong overleden voor ik hem kon ontmoeten. Zijn boek Seeing that Frees ligt altijd binnen handbereik en regelmatig keer ik terug naar één van zijn talloze opgenomen dharma talks.

Tot slot

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt in Augustus 2023. Als je nog vragen hebt kun je me altijd bereiken via de contact-pagina.